Vaststelling bestemmingsplan De Maten - winkelcentrum Eglantier en projectbesluit Winkelcentrum Eglantier middenblok

Burgemeester en wethouders delen mee dat met ingang van 15 juli 2010 gedurende zes weken in het Stadswarenhuis aan het Marktplein 1 en in het ‘Stadhuis op Wielen’ voor iedereen ter inzage liggen het bij raadsbesluit van 1 juli 2010 vastgestelde bestemmingsplan De Maten - winkelcentrum Eglantier en projectbesluit Winkelcentrum Eglantier middenblok. Dit bestemmingsplan en projectbesluit zijn ook te bekijken op onze internetsite, www.apeldoorn.nl/inzage. De plannen hebben betrekking op de herontwikkeling en revitalisatie van winkelcentrum ‘De Eglantier’.

Tegen het ontwerp van de plannen zijn zienswijzen naar voren gebracht. Ook heeft de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen in het bestemmingsplan aangebracht. Gedurende de zes weken van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Uw beroepschrift ten aanzien van het bestemmingsplan kunt u tot en met 25 augustus 2010 indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Uw beroepschrift ten aanzien van het projectbesluit kunt u tot en met 25 augustus 2010 indienen bij de sector bestuursrecht van de rechtbank in Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen.

Het indienen van een beroepschrift schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen.

Het Stadswarenhuis is geopend op maandag t/m donderdag van 08.30 tot 16.00 uur, donderdagavond van 18.00 tot 19.30 uur en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Apeldoorn, 14 juli 2010

Naar boven