Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Reparatieherziening Buitengebied, herziening 2 - Steenovensebaan 55’

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend, dat met ingang van donderdag 15 juli 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Reparatieherziening Buitengebied, herziening 2 - Steenovensebaan 55 te Dorst’.

Het plangebied Steenovensebaan 55 omvat het perceel kadastraal bekend, gemeente Oosterhout, sectie H, nummer 0956. Het bestemmingsplan regelt de mogelijkheid tot verruiming van de bedrijfsbebouwing ten behoeve van een paardenhouderij.

Het ontwerpbestemmingsplan, bestaande uit een verbeeldingen, regels en toelichting, ligt tot 26 augustus 2010 ter inzage in het stadhuis, Slotjesveld 1, bij het informatiecentrum in de publiekshal. Het ontwerpbestemmingsplan kan eveneens worden ingezien op de gemeentelijke website www.oosterhout.nl; alsmede op de landelijke website www.gemeentelijkeplannen.nl.

Iedereen heeft de mogelijkheid om tot 26 augustus 2010 schriftelijk of mondeling zienswijzen ten aanzien van dit ontwerp in te dienen. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Stedelijke Ontwikkeling en wel via telefoonnummer (0162) 489460.

Oosterhout, 14 juli 2010

Naar boven