Vastgesteld projectbesluit en verleende bouwvergunning 1e fase ‘Herenweg 71–73 in Vinkeveen’

Burgemeester en wethouders van De Ronde Venen maken bekend dat een projectbesluit is genomen op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening en bouwvergunning 1e fase is verleend voor het vergroten en veranderen van een winkelruimte en het ontsluiten en loskoppelen van twee bovenwoningen van de winkel op het perceel Herenweg 71–73, 3645 DG Vinkeveen.

Het vastgestelde projectbesluit en de verleende bouwvergunning 1e fase met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 15 juli 2010 gedurende 6 weken ter inzage bij de balie Bouw- en Woningtoezicht in de hal van het gemeentehuis, Croonstadtlaan 111 in Mijdrecht (openingstijden: ma. t/m do. 08.30–16.00 uur, vr. 08.30–12.30 uur en ma. avond 17.30–19.30 uur).

U kunt het besluit ook inzien of downloaden via de gemeentelijke website www.derondevenen.nl (keuzemenu: bouwen, wonen en milieu - bestemmingsplannen).

De verbeelding van het vastgestelde projectbesluit is interactief te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. U komt rechtstreeks bij het projectbesluit via het volgende adres: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0736.PB002herenweg7173-va01.

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig zienswijzen hebben ingediend alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot het ontwerpbesluit niet tijdig een zienswijze hebben ingebracht, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging tegen dit projectbesluit en de bouwvergunning 1e fase een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Utrecht (Sector bestuursrecht, postbus 13023, 3507 LA Utrecht), treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Naar boven