Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Westkanaalweg 99–100 Aardam

Burgemeester en wethouders van Nieuwkoop maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Westkanaalweg 99-100 Aardam met ingang van donderdag 22 juli 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan betreft een herstructurering van kavels gelegen in en nabij het dorpscentrum van de kern Ter Aar gemeente Nieuwkoop. De herstructurering voorziet in twee onderdelen waarvan:

  • 1. één een combinatie is van detailhandelsruimte met parkeervoorzieningen en appartementen;

  • 2. het andere gedeelte houdt de realisatie in van woningen (twaalf twee onder één kappers of 14 rijtjeswoningen).

Het ontwerpbestemmingsplan Westkanaalweg 99–100 Aardam ligt vanaf donderdag 22 juli 2010 tot en met woensdag 1 september 2010 ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar op onze website www.nieuwkoop.nl. en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Daarnaast ligt een papieren ontwerpbestemmingsplan terinzage in het Klant Contact Centrum (KCC) bij de bouwbalie in het gemeentehuis in Nieuwveen tijdens de openingstijden. Openingstijden van het KCC zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00. Op woensdag is het KCC de hele dag geopend van 8.30 tot 20.00 uur ’s avonds. Het bezoek adres van het KCC is Teylersplein 1 te Nieuwveen.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan eenieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan Westkanaalweg 99–100 Aardam schriftelijk of mondeling kenbaar maken aan de gemeenteraad, postbus1, 2460 AA Ter Aar. Wilt u uw zienswijze mondeling kenbaar maken, dan vragen wij u op tijd (minimaal één week van tevoren) een afspraak te maken met mevrouw Marly Beckfeld, afdeling Fysieke en Maatschappelijke Ontwikkeling (F&MO) telefoonnummer 14 0172.

De gemeenteraad zal met inachtneming van eventuele zienswijzen, naar verwachting in het vierde kwartaal een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Nieuwkoop, 29 juni 2010

Naar boven