stcrt-2010-1098-001.png Wijzigingsplan ‘Herontwikkeling locatie Kempenhorst Oude Grintweg’

In het bestemmingsplan ‘Woonwijken kern Oirschot’ hebben wij een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om de locatie Kempenhorst Oude Grintweg te herontwikkelen. De wijzigingsbevoegdheid staat toe dat we op de plaats van de voormalige VMBO Kempenhorst aan de Oude Grintweg 35 woningen kunnen realiseren, mits we aan de gestelde voorwaarden voldoen. Wij hebben daarom een wijzigingsplan opgesteld. Het college heeft dit plan op 21 april 2009 gewijzigd vastgesteld, waarna Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant het plan op 12 januari 2010 heeft goedgekeurd.

Het wijzigingsplan en de bijbehorende relevante stukken liggen vanaf donderdag 28 januari voor een periode van 6 weken ter inzage op het gemeentehuis. Gedurende deze termijn van tervisielegging kan eenieder die tijdig een zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerp-wijzigingsplan beroep instellen. Ook een belanghebbende, die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze over het ontwerp-wijzigingsplan bij het college kenbaar te maken, kan beroep instellen. Verder kan eenieder tegen de gewijzigde onderdelen van het wijzigingsplan beroep instellen.

U kunt beroep instellen door het indienen van een gemotiveerd beroepschrift bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit, en daarmee het wijzigingsplan, niet. Daarom kunt u als u een spoedeisend belang heeft de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Zo’n verzoek kunt u alleen indienen als u ook beroep heeft ingesteld. U moet een kopie van het beroepschrift meesturen. Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Oirschot, 27 januari 2010

P. Perriëns,

secretaris.

R. Severijns,

burgemeester.

Naar boven