Bestemmingsplan ‘Nobelweg’ vastgesteld

Op 24 juni 2010 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Nobelweg’ vastgesteld. Het plangebied omvat het perceel Nobelweg, gelegen op de hoek Spiekweg/Gelderseweg en is gelegen op het bedrijventerrein Trekkersveld. Het bestemmingsplan wordt opgesteld ten behoeve van de realisatie van een bedrijfsgebouw van het bedrijf Celectric, omdat het bouwplan, voor wat betreft het bebouwingspercentage, de kantoorhoudendheid en het bouwen buiten de bouwstrook in strijd is met het geldende bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan met vaststellingsbesluit liggen vanaf woensdag 14 juli 2010 gedurende 6 weken ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis te Zeewolde. Tevens is het bestemmingsplan in te zien via de website www.zeewolde.nl.

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan ook inzien via de website

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0050.BPNobelweg-VS01.

De bronbestanden kunt u vinden via: http://ruimtelijkeplannen.zeewolde.nl/plans/ NL.IMRO.0050.BPNobelweg-/NL.IMRO.0050.BPNobelweg-VS01/

Het PDF-bestand van het vastgestelde plan is raadpleegbaar op www.zeewolde.nl.

Een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

kan vanaf donderdag 15 juli 2010 tot en met woensdag 25 augustus 2010 tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 26 augustus 2010, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zeewolde, 13 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Zeewolde.

Naar boven