stcrt-2010-1093-001.png Vastgestelde Binnenplanse wijziging ‘Westelijk Buitengebied, ’t Oeverstraat 8−10−12’

Burgemeester en wethouders van Putten hebben op 26 januari 2010 het wijzigingsplan ‘Westelijk Buitengebied, ’t Oeverstraat 8−10−12’ vastgesteld. Het wijzigingsplan heeft betrekking op:

  • een wijziging van de begrenzing van het agrarische bouwvlak ’t Oeverstraat 8−10−12;

  • een groter bouwvlak voor het agrarisch bedrijf ’t Oeverstraat 8−10−12.

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan inzien op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur, in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke Ordening en Milieu. Op afspraak (telefoon 0341-359768) kunt u de stukken ’s middags of op donderdagavond inzien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kunt u een afspraak maken via hetzelfde telefoonnummer.

Het wijzigingsplan is ook te bekijken op onze internetsite www.putten.nl → ‘direct naar’ → ‘bestemmingsplannen’.

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kunnen belanghebbenden die tegen het ontwerpplan tijdig een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij hun zienswijzen niet bij het college naar voren hebben gebracht, binnen zes weken, ingaande de dag na deze publicatie, een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij − indien onverwijlde spoed dat vereist − binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Naar boven