Vaststelling bestemmingsplan artikel 3.1 Wet ruimtelijke ordening voor ‘Repelakker’ in Zeeland

Bestemmingsplan 3.1 Wro

De gemeenteraad van Landerd heeft op 1 juli 2010 besloten om met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening een bestemmingsplan gewijzigd vast te stellen ten behoeve van de realisatie van ‘plan Repelakker’ in Zeeland.

Het plan voorziet in de bouw van circa 200 woningen met de bijbehorende voorzieningen. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Kerkstraat aan de oostzijde, het Laagveld aan de zuidzijde, de Bergmaas in het westen en Voederheil aan de noordzijde.

De gemeenteraad maakt daarom krachtens artikel 3.8 Wro juncto afdeling 3.4 van de Algemene Wet Bestuursrecht bekend dat het bestemmingsplan ‘Repelakker’ en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende zes weken (tijdens de kantooruren tussen 09.00 en 12.00 uur of op afspraak) van maandag 19 juli 2010 tot en met vrijdag 27 augustus 2010 ter inzage liggen op de afdeling VROM, Kerkstraat 39 te Landerd. Indien inzage is gewenst buiten de genoemde openingstijden, dan kan contact worden opgenomen met de afdeling VROM (administratie) op telefoonnummer 0486-458194. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op www.landerd.nl.

Belanghebbenden die hun zienswijze tegen het betreffende ontwerpbestemmingsplan naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen binnen bovengenoemde termijn van zes weken schriftelijk een gemotiveerd beroepschrift met betrekking tot het bestemmingsplan indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

In het beroepschrift moet in elk geval worden vermeld naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van de beslissing waartegen het beroep is gericht en de redenen waarom beroep wordt ingesteld. Het beroepschrift moet ondertekend worden. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift moet u griffierecht betalen.

Ook al wordt een beroepschrift ingediend, dan treedt het bestemmingsplan in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Als u dat wilt voorkomen, dan kan tegelijk met het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor een dergelijke voorziening dient griffierecht te worden betaald. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot een besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven