Ontwerpbestemmingsplan ‘Borchwerf Ii, Veld B en verbindingsweg Majoppeveld - Borchwerf’

Ontwerpexploitatieplan ‘Borchwerf Ii, Veld B’

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 12 juli 2010, gedurende zes weken ter inzage ligt:

  • Het ontwerpbestemmingsplan ‘Borchwerf II, Veld B en verbindingsweg Majoppeveld - Borchwerf’.

Het plangebied wordt begrensd door de gemeentegrens met de gemeente Halderberge, de spoorlijn Roosendaal–Dordrecht, de Bosstraat en de Gastelseweg.

Doel van het bestemmingsplan is het mogelijk maken van de realisering van Veld B van het bedrijventerrein Borchwerf II en het aanleggen van de stamlijn, welke dient als aansluiting op de spoorwegverbinding.

Tevens heeft het bestemmingsplan betrekking op de nieuw aan te leggen verbindingsweg tussen de bedrijventerreinen Majoppeveld en Borchwerf.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder ten aanzien van het ter inzage gelegde ontwerp-bestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Roosendaal, Postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal. Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch naar voren worden gebracht. Het hiervoor aangewezen telefoonnummer in het Stadskantoor is: 0165-579105.

Tevens ligt vanaf maandag 12 juli 2010, gedurende zes weken ter inzage:

  • Het ontwerpexploitatieplan ‘Borchwerf II, Veld B’.

Dit exploitatieplan betreft een aantal exploitatiegebieden binnen de plangrenzen van het bestemmingsplan ‘Borchwerf II, Veld B en Verbindingsweg Majoppeveld - Borchwerf’.

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden ten aanzien van het ter inzage gelegde ontwerpexploitatieplan naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Roosendaal, Postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal. Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch naar voren worden gebracht. Het hiervoor aangewezen telefoonnummer in het Stadskantoor is: 0165-579105.

Het voornoemde ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatieplan liggen gedurende de hierboven aangegeven termijn ter inzage bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor, bij de Openbare bibliotheek aan Markt 54 te Roosendaal, alsmede bij het Buurthuis Kalsdonk aan de Philipslaan in Roosendaal. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal:  www.roosendaal.nl

Voor nadere informatie: afdeling beleidsrealisatie, team regelgeving, mevrouw P. Loos, tel. 0165 579105, of bij het informatiecentrum, tel. 0165 579235.

Roosendaal, 9 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Roosendaal,

W.H. Huijbregts-Schiedon,

burgemeester.

J.P. Kruf,

secretaris.

Naar boven