Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Indische Buurt, 1e partiële herziening’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat per 8 juni 2010 het bestemmingsplan ‘Indische Buurt, 1e partiële herziening’ onherroepelijk is geworden. Dit houdt in datdit bestemmingsplan het juridische kader is waaraan met name aanvragen bouwvergunning en vormen van grondgebruik worden getoetst.

Deze 1e partiële herziening vloeit voort uit het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten van Flevoland van 13 januari 2009 inzake het bestemmingsplan ‘Indische Buurt’. De wijziging houdt een reparatie in van de bepalingen voor de locatie van het zalen- en partycentrum aan de Sumatraweg.

Door de aanpassing is duidelijker geregeld dat zware horeca (categorie III) uitsluitend binnen de aangegeven geluidzone is toegestaan.

Op 8 april 2010 is het bestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld door de gemeenteraad. Tegen dit besluit heeft geen reactieve aanwijzing van provincie en/of rijk plaatsgevonden.

Het onherroepelijke bestemmingsplan is in te zien bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1.

De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.almere.nl/bestemmingsplannen. Het is mogelijk het plan op het stadhuis digitaal in te zien, vraag hiernaar bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving of bij de receptie in de centrale hal van het stadhuis.

Naar boven