Ontwerpbestemmingsplan Agriport A7 bedrijventerrein agribusiness en logistiek, derde herziening (artikel 3.8)

Burgemeester en wethouders maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Agriport A7, bedrijventerrein agribusiness en logistiek, derde herziening’, met de bijbehorende stukken met ingang van 12 juli 2010 (tijdens kantooruren, alsmede op maandagavond tussen 17.00 en 20.00 uur) gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt bij de afdeling Bouwen, Ruimte en Milieu, kamer 1.08.

Met dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om datacenters op te kunnen richten in het gebied ingeklemd tussen de ‘Agriport’, Rijksweg A7, Oudelandertocht en de ‘Agriport’. Dit bestemmingsplan dient in samenhang met het bestemmingsplan ‘Agriport A7, bedrijventerrein Agribusiness en logistiek’ te worden gelezen.

Het ontwerp van het bestemmingsplan bevat een toelichting, een verbeelding en regels, betrekking hebbende op zowel het gebruik van de gronden en opstallen als de toegestane bebouwing.

Over dit ontwerpbesluit kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken vóór 24 augustus 2010 (procedure afd. 3.4 Algemene wet bestuursrecht). Het tijdig naar voren brengen van zienswijzen is bepalend voor de vraag of u naderhand eventueel in beroep kunt gaan.

U wordt verzocht in uw schriftelijke reactie te vermelden: ‘zienswijzen ontwerpbestemmingsplan Agriport A7 bedrijventerrein agribusiness en logistiek, derde herziening’. Brieven moeten duidelijk zijn voorzien van naam, adres en postcode.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kan via doorkiesnummer 0227-606335 een afspraak worden gemaakt. Mondelinge zienswijzen dienen te zijn ingebracht binnen bovengenoemde termijn van 6 weken. Wij adviseren u daarom tijdig een afspraak te maken.

Deze kennisgeving, het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpvaststellingsbesluit met de daarbij behorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.wieringermeer.nl (ondernemer, visie en beleid, bestemmingsplannen).

Naar boven