Vaststelling wijzigingsplan ‘Angsterweg 16’

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van Roerdalen hebben op 24 juni 2010 het Wijzigingsplan ‘Angsterweg 16’ ongewijzigd vastgesteld.

Met ingang van 6 juli 2010 ligt dit vastgestelde wijzigingsplan voor iedereen ter inzage gedurende zes weken (tot 17 augustus 2010) bij de receptie in het tijdelijke gemeentehuis, Willem Alexanderlaan 1 in Sint Odiliënberg. Het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan kunt u ook via de website van de gemeente Roerdalen (www.roerdalen.nl) elektronisch raadplegen.

Gebiedsomschrijving

Het wijzigingsplan ‘Angsterweg 16’ heeft betrekking op een aanbouw aan het bestaande bedrijfspand, gelegen aan de Angsterweg 16 in Vlodrop, ter grootte van circa 153m2. De beoogde aanbouw is van belang voor de realisatie van een lospunt voor goederen en een voorziening voor inpandige opslag. Tevens is in de aanbouw een kantine voor het personeel voorzien.

Beroep

Gedurende de termijn van inzage staat voor belanghebbenden, die tijdig hun zienswijzen hebben ingediend, dan wel kunnen aantonen dat zij daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, beroep open op de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Voor het indienen van een beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Planje van onze afdeling ontwikkeling en regie; telefoon: (0475) 538141.

Herkenbosch, 25 juni 2010

Namens burgemeester en wethouders van Roerdalen,

Afdeling ontwikkeling en regie,

P.J.C. Planje,

beleidsmedewerker.

Naar boven