Ontwerpbestemmingsplan ‘Hombergstraat 30’

Voor het perceel Hombergstraat 30 te St. Joost is een nieuw bestemmingsplan in voorbereiding. Het bestemmingsplan is er op gericht om te komen tot een planologische regeling van de met het geldend bestemmingsplan ‘Buitengebied Echt’ strijdige (bouw)activiteiten op het perceel Hombergstraat 30 te St. Joost.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 9 juli 2010 gedurende zes weken (derhalve tot en met donderdag 19 augustus 2010) ter inzage in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 te Echt en wel op maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, op dinsdag van 9.00 uur tot 13.00 uur en op woensdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Het bestemmingsplan met bijlagen kan ook worden bekeken via de website van de gemeente www.echt-susteren.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Echt-Susteren, postbus 450, 6100 AL Echt, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Hombergstraat 30’. De zienswijzen dienen te zijn voorzien van een duidelijke en volledige vermelding van uw naam, adres en motivering.

Mondelinge zienswijzen kunnen, na telefonische afspraak met de heer E. Pietermans (0475-478478), kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke en maatschappelijke Ontwikkelingen. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

De gemeenteraad zal bij de vaststelling van het bestemmingsplan tevens een standpunt innemen over de ingediende zienswijzen. Na vaststelling staat voor belanghebbenden beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Echt-Susteren, 8 juli 2010

Naar boven