Vaststelling projectbesluit vestiging hoofdkantoor annex winkel Lidl

Burgemeester en wethouders van Huizen maken ingevolge artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat bij besluit van 28 juni 2010 het projectbesluit ‘vestiging hoofdkantoor annex winkel Lidl’ is vastgesteld. Tevens is een reguliere bouwvergunning verleend voor het realiseren van een kantoor- en winkelgebouw met parkeergarage op de hoek Bestevaer en Havenstraat.

Het projectbesluit met bijbehorende stukken en de reguliere bouwvergunning, liggen met ingang van 9 juli 2010 gedurende zes weken ter inzage bij het Omgevingsloket van de gemeente Huizen. De openingstijden zijn van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur.

Het vastgestelde projectbesluit is in elektronische vorm te raadplegen via de gemeentelijke website:

http://www.huizen.nl Door te klikken op ‘wonen en werken’ en vervolgens op ‘projecten’ en vervolgens op ‘Ontwikkelingen Lucentterrein’ vind u de informatie.

U kunt het vastgestelde projectbesluit in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.PBLIDL2010-VG01

De bestanden van het vastgestelde projectbesluit kunt u langs elektronische weg verkrijgen op

http://durp.huizen.nl:8080/plannen/NL.IMRO.0406.PBLIDL2010-/NL.IMRO.0406.PBLIDL2010-VG01/

Gedurende genoemde termijn (tot en met 19 augustus 2010) kan beroep worden ingesteld tegen het vastgestelde projectbesluit en de reguliere bouwvergunning bij de rechtbank in Amsterdam, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam, door:

  • degene die tijdig zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp van het projectbesluit heft ingebracht;

  • een belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te brengen.

Als er tijdens deze termijn, naast het instellen van beroep, geen verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Amsterdam is ingediend treedt het projectbesluit in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn.

Huizen, 8 juli 2010

Naar boven