Bestemmingsplan Bedrijventerrein Agrobaan Ysselsteyn (ontwerpplan)

Burgemeester en wethouders van Venray maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, de ter inzage legging bekend van het ontwerp van het bestemmingsplan:

  • Bedrijventerrein Agrobaan Ysselsteyn (NL.IMRO.0984.BP09020.on02)

Het plan voorziet in een actualisatie van het bestemmingsplan Agrarische bedrijventerrein Ysselsteyn. Belangrijke aspecten aan het nieuwe bestemmingsplan zijn dat het uit te werken gedeelte van het bedrijventerrein wordt ingevuld met de bestemming bedrijf en de staat van bedrijfsactiviteiten wordt uitgebreid.

Het ontwerpplan ligt (digitaal en op papier) van vrijdag 9 juli tot en met donderdag 19 augustus 2010 voor eenieder ter inzage in het informatiecentrum in het gemeentehuis van Venray, Raadhuisstraat 1 te Venray, geopend op maandag van 12.00 tot 20.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. Mocht u nadere informatie willen hebben dan kunt u contact opnemen met de afdeling Publieksdiensten, telefoonnummer 0478-523333.

Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan en de hier bijbehorende stukken daarnaast beschikbaar gesteld en verbeeld op www.venray.nl → Wonen & leven → Wonen & bouwen → Bestemmingsplannen → In voorbereiding zijnde bestemmingsplannen. Hier vindt u de directe links naar de bestanden. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op het gemeentehuis (digitaal en op papier).

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Venray, Postbus 500, 5800 AM Venray. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de afdeling Publieksdiensten.

Venray, 8 juli 2010

Naar boven