Bekendmaking voorbereidingsbesluit 10 huurwoningen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Giessenlanden maken – ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening, gelezen in samenhang met artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht – bekend dat de raad van de gemeente Giessenlanden in zijn vergadering van 24 juni 2010 heeft verklaard dat een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid:

  • voor de locatie van de voormalige Christelijke Basisischool in Hoornaar zoals is aangeduid op de bij het besluit behorende tekening (verbeelding), ten behoeve van de realisering van 10 huurwoningen.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 9 juli 2010. Vanaf die dag ligt het voorbereidingsbesluit ter inzage op het gemeentehuis te Hoornaar. Het besluit is voor een ieder raadpleegbaar via www.giessenlanden.nl → Actueel → Bekendmakingen.

U kunt het voorbereidingsbesluit ook inzien op www. ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het voorbereidingsbesluit op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door in te zoomen op de kaart.

Naar boven