stcrt-2010-1078-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘buitengebied Oosterhesselen-Verlengde Hoogeveense Vaart 116−118 te Geesbrug (mechanisatiebedrijf)’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt, op grond van artikel 3.8 lid 1 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat gedurende een termijn van 6 weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan buitengebied Oosterhesselen-Verlengde Hoogeveense Vaart 116−118 te Geesbrug (mechanisatiebedrijf).

Het plan

Het plan voorziet in een planologische samenvoeging van de percelen Hoogeveense Vaart 116 en 118 te Geesbrug ten behoeve van een mechanisatiebedrijf. De agrarische bestemming van het perceel Verlengde Hoogeveense Vaart 118 krijgt in dit plan een bedrijfsbestemming. Door de bestemmingswijziging bestaat ook de mogelijkheid om een opslagschuur ten behoeve van het mechanisatiebedrijf op dit perceel te bouwen.

Wanneer en waar kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan met hierbij behorende stukken, kan worden ingezien van donderdag 28 januari 2010 tot en met woensdag 10 maart 2010, op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en op donderdag tevens van 16.00 tot 18.00 uur, bij de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, locatie De Spinde (Hoofdstraat 2) te Dalen. Na telefonische afspraak met de afdeling Publieksservice, team Vergunningen (telefoonnummer 14 0524) is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.coevorden.nl/terinzage.

Zienswijze

Eenieder kan tijdens de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke reacties kunnen verzonden worden aan de gemeenteraad van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA te Coevorden. Voor mondelinge reacties kan contact opgenomen worden met de afdeling Publieksservice, team Vergunningen (de heer H. Schrik, tel. 14 0524) voor het maken van een afspraak.

Coevorden, 27 januari 2010

Het college van B&W voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

burgemeester.

M.N.J Broers,

secretaris.

Naar boven