Tijdelijke ontheffing Heremaweg 20 Heerenveen

Het college van burgemeester en wethouders heeft met toepassing van artikel 3.22 Wet ruimtelijke ordening tijdelijke ontheffing verleend van het vigerende bestemmingsplan ‘Sport- en recreatiecentrum Thialf’ voor het tijdelijk oprichten van een opslagloods op het perceel Heremaweg 20 te Heerenveen.

Het ontheffingsbesluit en daarbij behorende stukken, waaronder de bouwvergunning, liggen met ingang van 9 juli 2010 voor een periode van zes weken voor belanghebbenden tijdens openingsuren ter inzage bij de afdeling Publiek, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Daarnaast kan het besluit worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het besluit op te roepen via het invullen van de locatie, de naam van het besluit of het planid-nummer (NL.IMRO.0074.TYDHeremaweg20HV-VG01). Op de gemeentelijke website www.heerenveen.nl kunt u een directe link vinden naar de vindplaats van de bestanden van de tijdelijke ontheffing.

Beroep

  • Belanghebbenden die zienswijzen op het ontwerpontheffingsbesluit naar voren hebben gebracht, en

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpontheffingsbesluit naar voren hebben gebracht,

kunnen binnen de hiervoor omschreven termijn beroep instellen tegen het ontheffingsbesluit, bij de sector Bestuursrecht van de arrondissementsrechtbank, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Voorlopige voorziening

Degene die tijdig een beroepschrift indient, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter, sector Bestuursrecht van de arrondissementsrechtbank, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Naar boven