stcrt-2010-1075-001.png In werking getreden ‘1e Partiële Herziening bestemmingsplan Buitengebied Zuid-West’

De ‘1e Partiële Herziening bestemmingsplan Buitengebied Zuid-West’ is door de gemeenteraad in de vergadering van 3 november 2009 gewijzigd vastgesteld. Het besluit van de raad, alsmede de partiële herziening met bijbehorende stukken, heeft vanaf 26 november 2009 tot en met 6 januari 2010 op de gebruikelijke wijze voor eenieder ter inzage gelegen.

Tegen het besluit van de raad is beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (de Afdeling). Er is geen verzoek om voorlopige voorziening ingediend bij de voorzitter van Afdeling. De ‘1e Partiële Herziening bestemmingsplan Buitengebied Zuid-West’ is daarmee met ingang van 7 januari 2010 in werking getreden, maar nog niet definitief.

De partiële herziening voorziet in een juridische regeling voor enkele onderdelen van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Zuid-West’, waaraan goedkeuring is onthouden.

Voor verdere vragen over de partiële herziening kunt u terecht bij het Bouwloket aan Slotlaan 20 te Zeist of telefonisch op (030) 6987 645. Ook bestaat de mogelijkheid om een digitale versie van de partiële herziening te raadplegen op de website www.zeist.nl/plannen en projecten/Zeist West.

Burgemeester en wethouders van Zeist.

Naar boven