Ontwerpwijzigingsplan ‘Idskenhuizen-De Greiden 11’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Skarsterlân maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat zij van plan zijn om middels toepassing van artikel 3.6, lid 1 sub a, van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘Idskenhuizen’ te wijzigen.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel De Greiden 11 te Idskenhuizen en voorziet in de wijziging van de bestemming ‘Groenvoorzieningen’ in de bestemmingen ‘Woondoel-einden 1’ en ‘Tuin’ ten behoeve van de uitbreiding van de garage/berging. Deze uitbreiding vervangt de bestaande carport.

Het ontwerpwijzigingsplan ‘Idskenhuizen-De Greiden 11’ met bijbehorende stukken en het bijbehorende ontwerpbesluit liggen met ingang van 8 juli 2010 gedurende een periode van zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Herema State 1 te Joure en kunnen eveneens via www.skarsterlan.nl worden geraadpleegd.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze over het wijzigingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wet-houders, Postbus 101, 8500 AC te Joure. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht op de afdeling Vergunningen, veiligheid en handhaving. Bij het afsprakenbureau (telefoon 0513-481325) kan hiervoor een afspraak worden gemaakt. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt. In de zienswijzen moet worden aan-gegeven op welke onderdelen van het ontwerpwijzigingsplan ze betrekking hebben.

Joure, 7 juli 2010

Naar boven