Bekendmaking voorbereidingsbesluiten Europaweg 951 en ten noorden van de Schelpweg

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 24 juni 2010 heeft verklaard dat bestemmingsplannen worden voorbereid voor gronden gelegen aan/in de/het:

  • 1. Europaweg 951, code AZM, teneinde de realisatie van 3 windturbines mogelijk te maken;

  • 2. ten noorden van de Schelpweg, code BTM, teneinde ongewenste ontwikkelingen te voorkomen,

zoals deze nader zijn aangegeven op de bij de besluiten behorende en als zodanig gewaarmerkte kaarten. De raad heeft hierbij bepaald dat de voorbereidingsbesluiten op vrijdag 9 juli 2010 in werking treden en een werkingsduur hebben van één jaar.

De voorbereidingsbesluiten en de daarbij behorende kaarten, die uitsluitend de grenzen aangeven van de gebieden waarvoor bestemmingsplannen worden voorbereid, liggen met ingang van vrijdag 9 juli 2010 gedurende 6 weken op werkdagen ter inzage bij:

  • de Stadswinkel Centrum, Stadhuis Coolsingel 40 (zijde Doelwater, tegenover politiebureau). De Stadswinkel is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en op donderdag van 09.00 tot 13.30 uur;

  • de besluiten kunnen tevens worden ingezien bij het kantoor van de secretarie van de deelgemeente Hoek van Holland, Prins Hendrikstraat 161, Hoek van Holland.

Rotterdam, 7 juli 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen:

algemeen directeur dS+V,

H. Goedhart.

Naar boven