Ontwerpbestemmingsplan ‘Dokkum Oosterker-Damgebouw’

Burgemeester en wethouders van Dongeradeel  maken bekend dat met ingang van 8 juli 2010 tot en met 18 augustus 2010 (6 weken) voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis (balie Bouwzaken), aan de Koningstraat 13 te Dokkum, het ontwerp bestemmingsplan ‘Dokkum Oosterkerk-Damgebouw’. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een digitale versie van het ontwerp van dit bestemmingsplan te raadplegen via de gemeentelijke website.

Het bestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling van de voormalige Oosterkerk en het Damgebouw (voormalig schoolgebouw) op de hoek Oostersingel/De Dam in Dokkum. Doel van het bestemmingsplan is om planologisch de realisatie van meerdere appartementen mogelijk te maken. Een deel zal in de Oosterkerk gerealiseerd worden en een deel in het Damgebouw.

Gedurende de vermelde periode van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Dongeradeel, Postbus 1, 9100 AA Dokkum. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken met de afdeling REO, telefoonnummer (0519) 298742.

Naar boven