Vaststelling projectbesluit Niesvenstraat 12, Uitgeest

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest maken bekend dat de gemeenteraad op 23 juni 2010 een projectbesluit heeft vastgesteld voor de uitbreiding van het uitvaartcentrum aan de Niesvenstraat 12 te Uitgeest ten behoeve van het realiseren van een rouwkamer.

Het vastgestelde projectbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van vrijdag 9 juli 2010 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. U kunt deze stukken inzien bij de receptie van het gemeentehuis aan de Middelweg 28, 1911 EG Uitgeest. Het projectbesluit met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.uitgeest.nl/bekendmakingen.

Beroepsmogelijkheid

Tijdens de periode waarin het projectbesluit en de daarbij behorende stukken ter inzage liggen, hebben de volgende personen de mogelijkheid om beroep in te stellen:

  • iedereen die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp-projectbesluit kenbaar heeft gemaakt;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, hun zienswijze over het ontwerp-projectbesluit tijdig kenbaar te maken.

Het beroepschrift moet binnen zes weken na de publicatiedatum van dit besluit zijn ingediend bij de Arrondissementsrechtbank te Haarlem, sector Bestuursrecht, Stationsplein 80, 2011 LM Haarlem.

Voorlopige voorziening

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Bij de president van de Arrondissementsrechtbank te Haarlem, sector Bestuursrecht, Stationsplein 80, 2011 LM Haarlem kan een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven