stcrt-2010-1064-001.png Onherroepelijke projectbesluiten gemeente Berkelland

Bouw twee woningen in één volume G.L. Rutgersweg 21 in Neede

Op 16 november 2009 heeft het college van burgemeester en wethouders van Berkelland besloten om een projectbesluit vast te stellen voor G.L. Rutgersweg 21 in Neede. Dit projectbesluit is op 7 januari 2010 onherroepelijk geworden, omdat niemand daartegen beroep heeft ingesteld bij de Rechtbank.

Het onherroepelijke projectbesluit maakt het mogelijk om de bestaande bedrijfsbebouwing te vervangen door twee woningen in één bouwvolume waar een bouwvergunning voor is verleend.

Recreatiewoning Rekkense Binnenweg 17 in Eibergen

Op 26 oktober 2009 heeft het college van burgemeester en wethouders van Berkelland besloten om een projectbesluit vast te stellen voor Rekkense Binnenweg 17 in Eibergen. Dit projectbesluit is op 24 december 2009 onherroepelijk geworden, omdat niemand daartegen beroep heeft ingesteld bij de Rechtbank.

Het onherroepelijke projectbesluit maakt het mogelijk om in bestaande bebouwing een recreatiewoning te realiseren. Hiervoor is een bouwvergunning verleend.

Kinderdagopvang Huiskesdijk 4A in Beltrum

Op 22 oktober 2009 heeft het college van burgemeester en wethouders van Berkelland besloten om een projectbesluit vast te stellen voor Rekkense Binnenweg 17 in Eibergen. Dit projectbesluit is op 24 december 2009 onherroepelijk geworden, omdat niemand daartegen beroep heeft ingesteld bij de Rechtbank.

Het onherroepelijke projectbesluit maakt het mogelijk om in bestaande voormalige bedrijfsbebouwing een kinderdagopvang te realiseren waar een bouwvergunning voor is verleend.

Gemeentewerf Korenbree Op Overberkel in Borculo

Op 3 november 2009 heeft het college van burgemeester en wethouders van Berkelland besloten om een projectbesluit vast te stellen voor de bouw van een gemeentewerf met aanleg van een gedeelte weg hieromheen aan de Korenbree. Dit projectbesluit is op 14 januari 2010 onherroepelijk geworden, omdat niemand daartegen beroep heeft ingesteld bij de Rechtbank.

Het onherroepelijke projectbesluit maakt het realiseren van voornoemde gemeentewerf met gedeelte weg mogelijk. Voor de werf is een bouwvergunning verleend.

Deze publicatie is te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘actueel’ en ‘ruimtelijke plannen’).

Naar boven