Vastgesteld projectbesluit Brantsenstraat - Amsterdamseweg (K12)

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de Raad op 21 juni 2010 een projectbesluit heeft vastgesteld ten behoeve van het realiseren van een kantoorvilla, gelegen op de hoek Brantsenstraat - Amsterdamseweg (K12), kadastraal bekend gemeente Arnhem sectie M nr. 1631 en 1632 (gedeeltelijk), met dossiernummer 2009-04-01977. De kantoorvilla bevindt zich in de stadskern van Arnhem en ligt ten noorden van het NS-emplacement. De projectlocatie vormt de overgang van de kleinschalige particuliere bebouwing naar de (toekomstige) kantoorbebouwing aan de Amsterdamseweg.

Inzien

Het vastgestelde projectbesluit met de hierbij behorende stukken ligt vanaf 8 juli 2010 gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur bij het loket Bouwen, Wonen en Leefomgeving (BWL) in het Stadhuis aan de Koningstraat 38 te Arnhem, telefoon 0900-1809. Deze bekendmaking, de ruimtelijke onderbouwing en het projectbesluit met bijbehorende plankaart zijn ook in te zien via onze website www.arnhem.nl/bestemmingsplan.

Beroep / voorlopige voorzieningen

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen de bovengenoemde inzagetermijn beroep instellen bij de Rechtbank Arnhem, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht tegen het ontwerpbesluit,

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om hun zienswijze tegen het ontwerp naar voren te brengen.

Degene die beroep heeft ingesteld kan (voor schorsing van de inwerkingtreding van het besluit) tevens een verzoek om voorlopige voorzieningen indienen bij de voorzitter van voornoemde Sector Bestuursrecht. Voor het in behandeling nemen van zowel het beroep als de voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

In werking

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorzieningen is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Arnhem, 7 juli 2010

Naar boven