Projectbesluiten Leeweg 14 en Indoorspeeltuin v. Berckelweg 32

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening geeft het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk hierbij kennis van hun voornemen om projectbesluiten voor te bereiden voor:

  • Projectbesluit Leeweg 14 welke tot doel heeft agrotoerisme mogelijk te maken in de vorm van een kas welke tot logies- bijeenkomstgebouw zal gaan dienen. Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied’.

  • Projectbesluit Indoorspeeltuin v. Berckelweg 32 welke tot doel heeft een indoorspeeltuin mogelijk te maken op een gedeelte van het perceel aan de van Berckelweg 32, gelegen in het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied’.

Gelegenheid tot het inzien van de ontwerpbesluiten met de daarbij behorende stukken, alsmede de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen zal worden geboden tijdens een tervisielegging van zes weken. Het tijdstip van de tervisieleggingen zal nog worden bekendgemaakt in de Zeekant, Staatscourant en op de website van de gemeente Noordwijk.

Wij geven hierbij tevens kennis dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld om advies uit te brengen over ons voornemen.

Noordwijk, 7 juli 2010

Naar boven