Ontwerpprojectbesluit Sweelinckschool

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluitprocedure te voeren ten aanzien van het bestemmingsplan Ridderveld.

Dit projectbesluit maakt het mogelijk dat het schoolplein behorende bij de Sweelinckschool na schooltijd in gebruik kan blijven als speelplein. Het schoolplein is gevestigd op het adres Groenoord 247–249, kadastraal bekend Oudshoorn, sectie G, nrs. 9991, 9992, 9993, 9994 en 9995.  Het plan past niet in het geldende bestemmingsplan omdat in de huidige bestemming ‘Maatschappelijke Doeleinden’ niet expliciet is opgenomen dat deze ook bedoeld is voor speelvoorzieningen.

Ter inzage

Het ontwerpprojectbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 8 juli gedurende 6 weken ter inzage bij de informatiebalie in het stadhuis. Het ontwerp is tevens in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.alphenaandenrijn.nl

Tegen het voornemen om medewerking te verlenen aan dit projectbesluit kan gedurende genoemde termijn door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met G.G. van Poppel van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op telefoonnr 0172-464 996.

Naar boven