Concept-projectbesluit ‘parkeersouterrain Kohnstammhof’

Dossiernummer: BA 04/2010/145689

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Oost maakt, ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het concept-projectbesluit met bijbehorende stukken voor het ‘parkeersouterrain Kohnstammhof’, vanaf 8 juli 2010 t/m 18 augustus 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het projectbesluit voorziet in het oprichten van een half verdiept parkeersouterrain met ateliers en luifel op het dak, genaamd ‘parkeersouterrain Kohnstammhof’, gesitueerd op het binnenterrein gelegen tussen Wibautstraat 2–4 (Kohnstammhuis) en Swammerdamstraat 7 (Mauritsgebouw) te Amsterdam.

Het concept-projectbesluit vergezeld van de ruimtelijke onderbouwing met bijlagen en plankaart en het bouwplan zullen vanaf 8 juli 2010 t/m 18 augustus 2010 voor zes weken ter inzage liggen in het stadsdeelhuis (Oranje-Vrijstaatplein 2) en is ook in te zien via www.oost.amsterdam.nl. Het ruimtelijke plan is ook te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor meer informatie over de ontwikkelingen op de Amstelcampus kijk op www.wibautaandeamstel.nl en www.amstelcampus.com

Gedurende bovengenoemde periode kunnen door een ieder zienswijzen omtrent het concept-projectbesluit naar voren worden gebracht. Zienswijzen kunnen schriftelijk worden ingediend bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Oost, Postbus 94801, 1090 GV Amsterdam. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Team WABO tel. 020-25 35362.

Naar boven