Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 1997 Markelo, herziening Plasdijk 20

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 8 juli 2010 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 1997 Markelo, herziening Plasdijk 20.

Het plan voorziet inhet realiseren van een expositie- en lesruimte in het voormalige agrarisch bedrijfsgebouw. In het plangebied staan een bedrijfswoning en twee bedrijfsgebouwen. Voor één van de bedrijfsgebouwen is in oktober 2008 een vrijstelling ex artikel 19 lid 2 Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) verleend om daarin een theeschenkerij en galerie te realiseren.

Om de expositie- en lesruimte juridisch-planologisch mogelijk te maken is een herziening van het bestemmingsplan noodzakelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) is in te zien in het gemeentelijk informatiecentrum, de Höfte 7 te Goor (op maandag van 12.00 tot 19.30 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).

Het plan is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.hofvantwente.nl onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’. Hier vindt u de rechtstreekse link naar het ontwerpbestemmingsplan: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.BGxMKLxPlasdijk20-OP10

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van:

http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/plannen/NL.IMRO.1735.BGxMKLxPlasdijk20-/NL.IMRO.1735.BGxMKLxPlasdijk20-OP10/.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

7 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

H. Kok,

burgemeester.

G. Twickler,

secretaris.

Naar boven