Ontwerpbestemmingsplan ‘Drieëndijk 1a/1b te Heenvliet’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bernisse maken, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Drieëndijk 1a/1b te Heenvliet’ ter inzage wordt gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan ligt, met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 12 juli 2010 gedurende een periode van zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Gemeenlandsedijk Noord 26 te Abbenbroek. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.gemeentebernisse.nl .

Ontwerpbestemmingsplan

Het nieuwe bestemmingsplan heeft betrekking op de voorgenomen bedrijfsuitbreiding van Dick Klok Cultuurtechniek op het perceel Drieëndijk 1 b te Heenvliet, kadastraal bekend als gemeente Bernisse, sectie E, nrs. 167, 168, 169, 170, 171 (ged.). De geplande bedrijfsuitbreiding zal het intensieve veehouderijbedrijf gaan vervangen en zal een herindeling van het bestaande perceel inhouden. Ingevolge het bestemmingsplan wordt tevens een nieuwe bedrijfswoning mogelijk gemaakt. De voorbereiding van het bestemmingsplan geschiedt op verzoek van de eigenaar van het perceel Drieëndijk 1a te Heenvliet.

Eenieder kan gedurende de periode van terinzagelegging zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Bernisse, t.a.v. de afdeling Ruimte, Gemeenlandsedijk Noord 26, 3216 AG Abbenbroek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met mw. H. Rensen, telefoonnummer 0181-66 72 02. De termijn voor het indienen van zienswijzen eindigt op de laatste dag van de terinzagelegging. Degene die een zienswijze heeft ingediend, zal te zijner tijd worden geïnformeerd op welke wijze hiermee rekening is gehouden.

Naar boven