Voorbereidingsbesluit Duurzame glastuinbouwgebieden

De gemeenteraad heeft op 24 juni 2010 verklaard dat een herziening van het ter plaatse geldende bestemmingsplan wordt voorbereid voor de navolgende Duurzame Glastuinbouwgebieden.

Gebied I wordt in het noorden begrensd door de Vrederustlaan, in het oosten door de Rijskade en de Overgauwseweg, terwijl de westelijke grens wordt gevormd door de Noordeindseweg, de kern Delfgauw en de Zuideindseweg. De N470 is de zuidelijke grens. De tekening heeft kenmerk OLZ-31-1206, d.d. 13 januari 2009.

Gebied II is glastuinbouwgebied Noukoop in Nootdorp dat omsloten wordt door de ’s-Gravenweg, het Balijbos en de spoorlijn van RandstadRail. De tekening heeft kenmerk BND-31-1205, d.d. 13 januari 2009.

Gebied III ligt in het oosten van Pijnacker. De Groenzone Berkel–Pijnacker en bedrijventerrein Boezem II vormen de noordelijke grens. De oostelijke grens is de gemeentegrens met Lansingerland en de zuidelijke grens is deelgebied Oude Polder. AckersWoude en Klapwijk begrenzen het gebied in het westen. De tekening heeft kenmerk PYO-31-1204, d.d. 13 januari 2009.

Gebied IV is de Balijade, het glastuinbouwgebied dat gelegen is tussen de Vlielandseweg, Katwijkerlaan, Randstadrail Den Haag–Rotterdam en de Balijade. De tekening heeft kenmerk PYO-31-1207, d.d. 2 juni 2010

De exacte grenzen zijn aangegeven op de tekeningen die bij dit besluit horen. Dit besluit treedt op 8 juli in werking en ligt vanaf deze datum zes weken ter inzage bij het gemeentekantoor in Pijnacker. Het is niet mogelijk bezwaar aan te tekenen tegen dit besluit.

Naar boven