Openbare bekendmaking gemeente Groesbeek, inzage ontwerpwijzigingsplan 'Buitengebied, Derdebaan 10, Groesbeek'

Burgemeester en wethouders van de gemeente Groesbeek maken bekend conform artikel 3.9a Wro dat zij middels toepassing van artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 5.4.1 uit het bestemmingsplan Buitengebied het ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied, Derdebaan 10, Groesbeek’ ter inzage leggen.

Aan de Derdebaan 10 in Groesbeek is een agrarisch perceel gelegen. De naastgelegen golfbaan ‘het Rijk van Nijmegen’ heeft het agrarisch perceel aangekocht ten behoeve van het beheer van de golfbaan. Op het perceel worden voorzieningen gerealiseerd voor het onderhoud van de golfbaan. Daarnaast wordt een kantoor gevestigd. De bebouwing van het voormalig agrarisch bedrijf is veelal onbruikbaar en zal ten behoeve van het plan worden gesloopt. Tevens zal deels nieuwbouw worden gerealiseerd waarbij de oppervlakte ten opzichte van de bestaande situatie drastisch in omvang afneemt. De voormalige boerderijwoning zal gebruikt worden als kantoor.

Eenieder kan met ingang van 7 juli 2010 gedurende zes weken (tot en met 24 augustus 2010) het ontwerpbesluit inzien. De genoemde stukken liggen voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis in Groesbeek, Dorpsplein 1, afdeling VROM, Omgevingsbalie. U kunt hier terecht van maandag tot en met vrijdag van 9.00 u tot 12.00 u en op maandag van 18.00 u tot 19.00 u.

Het ontwerpwijzigingsplan is tevens raadpleegbaar via de website (www.groesbeek.nl).

Een ieder kan binnen de genoemde termijn van zes weken schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerpwijzigingsplan 'Buitengebied, Derdebaan 10, Groesbeek' kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Groesbeek, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek.

Voor nadere informatie of voor het mondeling indienen van een zienswijze op het wijzigingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw N. Heeren, afdeling VROM, tel. 024-3996 158, op maandag, woensdag en vrijdag.

Naar boven