Ontwerpuitwerkingsplan ‘Meppel - 40 woningen Troelstraplein’

Burgemeester en wethouders van Meppel maken bekend op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het voornemen te hebben het uitwerkingsplan ’Meppel - 40 woningen Troelstraplein’ vast te stellen.

Bovengenoemd plan is een nadere uitwerking van het bestemmingsplan ‘Meppel - Haveltermade’ dat door de gemeenteraad is vastgesteld op 10 maart 2005 en is goedgekeurd door Gedeputeerde Staten op 31 mei 2005.

Het uitwerkingsplan voorziet in de mogelijkheid voor de bouw van 24 grondgebonden woningen, 12 appartementen en 4 maisonnettes op de locatie Troelstraplein/Kuyperstraat. Het plangebied wordt begrensd door het Troelstraplein, de Kuyperstraat en de twee buitenste vogeltjesflats.

Het plan kan ook worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Meppel. Ga naar www.meppel.nl vervolgens in de linkerkolom ‘direct naar’ bestemmingsplannen. Vervolgens kunt u hier het ontwerpuitwerkingsplan ’Meppel - 40 woningen Troelstraplein’ raadplegen.

Waar kunt u het ontwerpuitwerkingsplan inzien?

Het ontwerpuitwerkingsplan (toelichting, regels, planverbeelding en bijlagen) ligt op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 8 juli tot en met 18 augustus 2010 voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage in het Stadskantoor, Grote Oever 26 te Meppel. De openingstijden van het Stadskantoor zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 13.30 uur en woensdag tevens van 13.30 uur tot 15.00 uur.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder reageren. Zienswijzen met betrekking tot het ontwerpuitwerkingsplan kunt u zowel schriftelijk als mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Meppel, Postbus 501, 7940 AM Meppel. Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met het loket Bouwen & Wonen via het telefoonnummer 0522-850 590.

Meppel, 7 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Meppel.

Naar boven