Ontwerpprojectbesluit rotonde Stationsweg - Rembrandtlaan

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van Sliedrecht maken bekend dat met ingang van 2 juli 2010 het ontwerpprojectbesluit rotonde Stationsweg - Rembrandtlaan ter inzage ligt. Gedurende zes weken, dus tot 13 augustus 2010, kan een ieder het plan inzien in het gemeentekantoor, Industrieweg 11.

U kunt het ontwerpprojectbesluit ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het ontwerpprojectbesluit op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het projectbesluit in te typen of te zoomen op de kaart. Het ontwerpprojectbesluit en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF te raadplegen op de website van de gemeente, www.sliedrecht.nl, via: Beleid en regelgeving → Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Milieu → Bestemmingsplannen (bestemmingsplannen in procedure).

Toelichting

De gemeenteraad van de gemeente Sliedrecht heeft besloten tot de aanleg van een rotonde op de kruising Stationsweg - Rembrandtlaan. In het verlengde hiervan ligt het nemen van een projectbesluit. Door de gemeente wordt al een aanvang gemaakt met werkzaamheden die passen in het geldende bestemmingsplan, zoals het aanleggen van fietspaden, het omleggen van kabels en leidingen en het verplaatsen van het aanwezige monument.

Plangebied

Het projectbesluit betreft het westelijke deel van de aan te leggen rotonde.

Mogelijkheid zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze over het ontwerpprojectbesluit schriftelijk kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Sliedrecht, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht. Wilt u een mondelinge zienswijze geven, dan dient u dit uitdrukkelijk te verzoeken bij de Afdeling ROBM.

Nadere informatie

Voor meer informatie over het projectbesluit kunt u contact opnemen met de afdeling ROBM, telefoon (0184) 495 963.

Naar boven