Wijzigingsplan, artikel 3.6 Wro, verleend voor het perceel Boveltweg 6/8

Burgemeester en Wethouders van Winterswijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf 7 juli 2010 gedurende zes weken tot en met 17 augustus 2010 het ontwerpbestemmingsplan Opslag Jonkersbrug 16 inzage ligt.

Doel van dit plan is de legalisatie van een bestaande opslaglocatie van het Waterschap Rijn en IJssel, die nu niet bestemd is. Het betreft een opslagdepot voor het oostelijke deel van het beheersgebied van Waterschap Rijn en IJssel in Winterswijk. Het betreft opslag van grond, groenafval het onderhoud van watergangen en puin en zwerfafval die mede vrijkomen uit het onderhouden van de watergangen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage aan de receptie op het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede onze website www.winterswijk.nl>wonenenleven>ruimtelijkeordening>deelplannenbuitengebied

Zienswijzeprocedure

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp aan de gemeenteraad kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Burgemeester en wethouders.

Winterswijk, 6 juli 2010

Naar boven