Vastgesteld bestemmingsplan 6 woningen Eikenstraat/Lijsterbesstraat

De raad van de gemeente Winterswijk heeft in zijn vergadering van 24 juni 2010 het bestemmingsplan 6 woningen Eikenstraat/Lijsterbesstraat met nummer VI-2 vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van zes woningen op de hoek van de Eikenstraat en de Lijsterbesstraat mogelijk.

Het bestemmingsplan 6 woningen Eikenstraat/Lijsterbesstraat en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 7 juli 2010 gedurende zes weken tot en met 18 augustus 2010 bij de receptie van het Gemeentekantoor aan de Stationsstraat 25 te Winterswijk ter inzage. Het bestemmingsplan en het raadsbesluit zijn ook digitaal te raadplegen via onze website: www.winterswijk.nl / wonen en leven / ruimtelijke ordening / deelplannen.

Gedurende de termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het beroepschrift kunt u in tweevoud sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE te Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor vermelde beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit echter niet in werking voordat op dát verzoek is beslist.

Winterswijk, 6 juli 2010

Burgemeester en wethouders.

Naar boven