Ontwerp 2e wijziging bestemmingsplan Oud Noord – Van der Pekstraat 74

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Amsterdam-Noord maakt, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

Het ontwerp 2e wijziging bestemmingsplan Oud Noord – Van der Pekstraat 74, ligt met ingang van 7 juli 2010 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

  • het servicecentrum, afdeling Vergunningen van stadsdeel Amsterdam-Noord, Buikslotermeerplein 2000. Geopend maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 15.30 uur en donderdag van 12.00 tot 19.00 uur.

Een digitale versie van het ontwerp staat op www.noord.amsterdam.nl. De vindplaats is rubriek Actueel/Bestemmingsplannen.

De wijziging houdt in dat de plankaart voor wat betreft de Van der Pekstraat 74 aangevuld wordt met het aanduidings vlak ‘dh1’, zodat in de eerste bouwlaag detailhandel en/of dienstverlening (dh1) is toegestaan.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden een zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Amsterdam-Noord.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingebracht bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Amsterdam-Noord, onder vermelding van zienswijze ontwerp wijziging conform artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening bestemmingsplan Oud Noord, ter attentie van mevrouw N. Schrama, postbus 37608, 1030 BB Amsterdam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met mevrouw N. Schrama, telefoonnummer 020 634 9432.

Amsterdam-Noord, 6 juli 2010

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Amsterdam-Noord,

L. Brasz,

secretaris.

R. Post,

voorzitter.

Naar boven