Kennisgeving bestemmingsplan Stichtse Putten OCSB

Burgemeester en wethouders maken gelet op artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat een (nieuw) bestemmingsplan wordt opgesteld voor het gebied bekend onder de naam ‘Stichtse Putten’. Het plangebied ligt aan de zuidwestkant van de provincie Flevoland bij de grens van de gemeenten Zeewolde en Almere. Ten noordwesten van het plangebied ligt de A27 met de Stichtse Brug (de brugverbinding tussen de provincie Flevoland en 't Gooi). Ten noordoosten van het plangebied ligt het natuurgebied en op een afstand van circa 1,3 kilometer ligt de N305. Aan de zuidelijke zijde van het plangebied ligt de Gooimeerdijk Oost. Op een afstand van 230 meter ligt het Eemmeer.

Met het bestemmingsplan zal, ten dienste van de Veiligheidsregio's Flevoland en Gooi en Vechtstreek, de mogelijkheid worden gecreëerd om ter plaatse een interregionale meldkamer met operationeel centrum te realiseren.

Op dit moment liggen er nog geen stukken ter inzage en is het ook nog niet mogelijk om zienswijzen naar voren te brengen. Nadat de voorbereiding is afgerond wordt een ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan wordt vervolgens ter inzage gelegd met de mogelijkheid om zienswijzen naar voren te brengen.

Zeewolde, 6 juli 2010

Burgemeester en wethouders gemeente Zeewolde.

Naar boven