Voorbereidingsbesluit De Zuidlanden

Burgemeester en wethouders van Leeuwarden maken op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 28 juni 2010 heeft verklaard dat een herziening van de geldende bestemmingsplannen wordt voorbereid voor het gebied De Zuidlanden, globaal begrensd door het Van Harinxmakanaal, de Drachtsterweg, de Wâldwei en de spoorlijn Leeuwarden–Heerenveen, met uitzondering van het dorp Goutum, het gebied ‘plandeel Oost’, globaal tussen de Wergeasterdyk en de Drachtsterweg, en de gebieden ‘Jabikswoude’ en ‘Techum’, globaal tussen de Overijsselseweg en de Wergeasterdyk (voor de gebieden ‘plandeel Oost’, ‘Techum’ en ‘Jabikswoude’ gelden reeds bestemmingsplannen resp. zijn bestemmingsplannen in procedure), één en ander zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende kaart.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 8 juli 2010. Met ingang van die datum ligt het besluit met de daarbij behorende tekening bij de front office Stadsontwikkeling en -beheer op het Stadskantoor (telefoon 14 058) ter inzage. Hier kunt u ook terecht als u vragen heeft over het voorbereidingsbesluit.

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open.

Deze kennisgeving en het voorbereidingsbesluit met bijbehorende kaart is ook digitaal beschikbaar op www.leeuwarden.nl, rubriek ‘Regelgeving en publicaties’ onder het kopje ‘Inzage bestemmingsplannen’.

\

Naar boven