Voornemen tot vaststelling projectbesluit De Kroontjes van Kroonsfeld te Oldekerk

Burgemeester en wethouders geven gelet op artikel 1.3.1 Bro kennis van het voornemen een projectbesluit (NL.IMRO.0015PBOK10HERS7-0001) vast te stellen ten behoeve van de realisatie van 11 starterswoningen genaamd ‘De Kroontjes van Kroonsfeld’ op het perceel plaatselijk bekend als het zuidwestelijke perceel aan het Dwarsdiep nog ongenummerd, kadastraal bekend gemeente Grootegast, sectie D, nummer 2113, mogelijk te maken. Vooroverleg heeft plaatsgevonden met de betrokken dienst van de provincie Groningen, waarop het projectbesluit is aangepast. De gemeentelijke inspraakverordening is niet van toepassing. Derhalve wordt zonder inspraak de procedure terstond vervolgd.

Het plangebied omvat het gebied zoals is aangegeven op de kaart die bij het ontwerp-projectbesluit hoort. Het plan is in strijd met het geldende planologische regime. Het college wil meewerken aan het plan door toepassing van een planologische procedure, zijnde een projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening.

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken met ingang van 7 juli 2010 ter inzage bij de balie Ruimte tijdens de openingsuren en zijn tevens in digitale vorm te raadplegen via de viewer op http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0015PBOK10HERS7-0001. Daarnaast is op de gemeentelijke website www.grootegast.nl het plan in pdf-formaat te zien. De bestanden van het digitale projectbesluit zijn beschikbaar op: http://gatekeeper.leek.nl/grootegast/plannen.

Tegen het voornemen projectbesluit te verlenen kan eenieder gedurende de termijn van de terinzagelegging mondeling en schriftelijk zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast, postbus 46, 9860 AA Grootegast of via het e-mail adres ruimtelijkeplannen@grootgast.nl

Naar boven