Voorbereidingsbesluit gebied rond Albert Heijn, Martinus Nijhofflaan

Ter voldoening aan artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Delft bekend dat de gemeenteraad van Delft in zijn vergadering van 24 juni 2010 heeft besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied rond Albert Heijn aan de Martinus Nijhofflaan. Dit gebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Martinus Nijhofflaan, aan de oostzijde door de Voorhofdreef en aan de zuidzijde door de Roland Holstlaan. Aan de westzijde is de grens van het plangebied gelegen net ten oosten van de parkeerplaats achter het flatgebouw aan de Aart van der Leeuwlaan.Het gebied is nader aangeduid op de bij het besluit behorende tekening.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 6 juli 2010 en ligt vanaf 6 juli 2010 ter inzage bij de Stadswinkel aan de Phoenixstraat 16, openingstijden:

op afspraak: maandag t/m donderdag van 8 tot 17 uur en vrijdag van 8 tot 20 uur

zonder afspraak: maandag t/m vrijdag van 8 tot 12.30 uur

U kunt het voorbereidingsbesluit ook inzien op de gemeentelijke internetsite www.gemeentedelft.info en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan ingevolge artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt en beroep aangetekend.

Naar boven