Wijziging bestemmingen artikel 3.6.1a Wro

Met ingang van 5 juli 2010 ligt voor een periode van zes weken de volgende ontwerpbesluiten voor wijziging van de bestemmingen ter inzage ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Texel.

  • 1. ‘Den Hoorn Beschermd Dorpsgezicht, wijziging De Naal 3 in Den Hoorn’. Het betreft hier een wijziging van een ambachtelijke bedrijfsbestemming naar een woonbestemming;

  • 2. ‘Buitengebied Texel, wijziging Maaikeduinweg 7 in De Koog’. Het betreft een wijziging van de agrarische bestemming categorie b naar de agrarische bestemming categorie a. Hiermee wordt een bedrijfswoning mogelijk gemaakt;

  • 3. ‘Den Burg Centrum, wijziging Keesomlaan 4a in Den Burg’. Hierbij gaat het om wijziging van de maatschappelijke bestemming categorie ‘o’ (overheidsvoorzieningen), naar een maatschappelijke bestemming categorie ‘r’ (religieuze voorzieningen)

Deze ontwerpbesluiten zijn ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Texel, www.texel.nl → Volg de gemeente, de politiek, het beleid → bekendmakingen.

Binnen de gestelde termijn kan een belanghebbende zijn zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij Burgemeester en Wethouders, Postbus 200, 1790 AE in Den Burg.

Naar boven