Bestemmingsplan ‘Amaliapark - Transvaal’ onherroepelijk

Burgemeester en wethouders van Baarn maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Amaliapark - Transvaal’ onherroepelijk is. Deze bekendmaking wordt gedaan op grond van artikel 31 (oude) Wet op de Ruimtelijke Ordening. Het bestemmingsplan is reeds op donderdag 4 februari 2010, na afloop van de beroepstermijn, in werking getreden.

Dit bestemmingsplan is op 27 mei 2009 vastgesteld door de gemeenteraad van Baarn. Gedeputeerde Staten hebben vervolgens het bestemmingsplan ‘Amaliapark-Transvaal’ goedgekeurd. Het besluit van Gedeputeerde Staten heeft samen met het bestemmingsplan t/m woensdag 3 februari 2010 ter inzage gelegen. Op donderdag 4 februari 2010 is dit bestemmingsplan in werking getreden.

Gedurende de bovengenoemde termijn kon beroep worden ingesteld tegen het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten. Van deze mogelijkheid is gebruik gemaakt. De Raad van State heeft op 28 mei 2010 bekendgemaakt dat het beroep niet ontvankelijk is verklaard. Het bestemmingsplan is daardoor onherroepelijk.

Het bestemmingsplan ligt voor een ieder ter inzage bij de balie Frontoffice in het gemeentehuis, Stationsweg 18 te Baarn, op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur (andere tijden op afspraak). Het bestemmingsplan kan ook geraadpleegd worden via www.baarn.nl.

Naar boven