Bestemmingsplan ‘Fitland Gemert’ vastgesteld

Burgemeester en Wethouders van Gemert-Bakel delen mee, dat de gemeenteraad op 23 juni 2010 het bestemmingsplan ‘Fitlans Gemert’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan omvat regelgeving voor de uitbreiding van het complex van sportcentrum Fitland te Gemert in de vorm van een hal aan de Vicaris van Asdonckstraat om daarin een aantal indoor sport- en spelactiviteiten onder te kunnen brengen alsmede het bestaande sport en fitnesscentrum en het appartementengebouw aan voornoemde straat waarvoor eerder voor de bouw daarvan vrijstelling werd verleend.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening samen met het raadsbesluit en daarbij behorende bijlagen met ingang van 6 juli 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de afdeling Publiekservice in het gemeentehuis aan het Ridderplein te Gemert. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op grond van artikel 8.2 kunnen belanghebbenden gedurende de hierboven vermelde termijn tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Het indienen van een beroep schorst de werking van het niet. Daartoe kan gedurende genoemde termijn eveneens een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor het indienen van een beroepsschrift en een verzoek om schorsing is griffierecht verschuldigd.

Het besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepsschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In deze situatie wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Gemert, 2 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel,

de loco-secretaris,

A.A. van de Voort.

De burgemeester,

J.H.A.G. van Maasakkers.

Naar boven