Voorgenomen projectbesluit/bouwvergunning ex artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening bedrijfshal te Reusel

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden zijn voornemens om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen en een bouwvergunning te verlenen voor het oprichten van een bedrijfshal aan de Hamelendijk 4 te Reusel ten behoeve van Michelbrink Elektro.

De ruimtelijke onderbouwing, de (bouw)aanvraag, het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van het ontwerp liggen met ingang van maandag 5 juli 2010 gedurende zes weken ter inzage en kunnen worden ingezien via de website van de gemeente www.reuseldemierden.nl.

De stukken liggen (incl. bouwtekeningen) ook ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis/bibliotheek, Kerkplein 3 te Reusel.

Gedurende deze termijn kan eenieder zienswijzen schriftelijk kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden, Postbus 11, 5540 AA te Reusel.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via onderstaand telefoonnummer.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij de heer C. Stolwijk, tijdens kantooruren (behalve woensdag) bereikbaar op 0497-650650 of gemeente@reuseldemierden.nl.

Reusel, 2 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden,

de secretaris,

L.J.M. Bertens.

De burgemeester,

H.A.J. Tuerlings.

Naar boven