stcrt-2010-1033-001.png Vastgestelde Planwijziging Glastuinbouwgebieden (Ter Aar), Smidskade 9 Ter Aar

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwkoop maken bekend dat zij op 5 januari 2010 het wijzigingsplan Glastuinbouwgebieden (Ter Aar), Smidskade 9 Ter Aar hebben vastgesteld voor het perceel Smidskade 9 te Ter Aar (registratienummer 20080110). Met de planwijziging wordt de bestemming ‘Agrarische doeleinden’ gewijzigd in de bestemmingen ‘Woondoeleinden’ en ‘Tuinen’ . De op dit perceel gevestigde molen is sinds 1930 niet meer als zodanig in gebruik. Sindsdien heeft de molen een woonfunctie. Door middel van de bestemmingswijziging wordt deze situatie planologisch geactualiseerd.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 28 januari 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Binnen genoemde termijn van terinzagelegging kan van het vastgestelde wijzigingsplan en bijbehorende stukken door eenieder kennis worden genomen bij het Klant Contact Centrum (KCC), Teylersplein 1 in Nieuwveen. Voor adresgegevens en openingstijden zie www.nieuwkoop.nl. U kunt de planwijziging ook bekijken op de website van de gemeente.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerp-wijzigingsplan, tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als binnen de termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde Afdeling is ingediend, treedt dit besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven