Ontwerpbestemmingsplan ‘Commandeursstraat 4’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van Brielle maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 5 juli 2010 tot en met 16 augustus 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘Commandeursstraat 4’ voor iedereen ter inzage ligt.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan.

Het bestemmingsplan omvat een juridisch planologische regeling voor het perceel Commandeursstraat 4 te Brielle. Nadat het bestemmingsplan in werking is getreden, kunnen er op het perceel Commandeurstraat 4, tien woningen (waarvan vijf voor starters en vijf voor senioren) worden gebouwd.

Ter visielegging.

De op bovengenoemde zaak betrekking hebbende stukken en het ontwerpbestemmingsplan ‘Commandeursstraat 4’ liggen ter inzage bij de afdeling VROM, kamer 0.30, in het Stadskantoor van Brielle, Slagveld 36, van 08.00 tot 12.30 uur of na telefonische afspraak via t. 471106.

De plankaart, de toelichting en de voorschriften van het ontwerpbestemmingsplan zijn ook te raadplegen via www.brielle.nl.

Zienswijzen.

Tijdens de termijn van ter visielegging kan iedereen zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Brielle, Postbus 101, 3230 AC Brielle.

Brielle, 2 juli 2010

Naar boven