Ontwerpuitwerkings- en wijzigingsplan ‘Speelleercentrum De Wijde Wereld’

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat met ingang van donderdag 1 juli 2010 gedurende 6 weken, dus tot en met woensdag 11 augustus 2010, het uitwerkings- en wijzigingsplan ‘Speelleercentrum De Wijde Wereld’ in ontwerp ter inzage ligt

Het uitwerkings- en wijzigingsplan betreft een nadere uitwerking van het globale bestemmingsplan ‘Velmolen Oost’ en biedt als zodanig een gedetailleerd juridisch-planologisch kader voor de bouw van een nieuwe brede school aan de rand van de nieuwe woonwijk Velmolen Oost. Het speelleercentrum is gericht op het aanbieden van complete dagarrangementen voor kinderen in het basisonderwijs. De school is globaal gelegen ten westen van de Boekelsedijk, ten zuiden van de Morgenweg en ten oosten van de nieuw te bouwen woningen in het deelgebied ‘Velmolen Buiten’.

Het ontwerpuitwerkings- en wijzigingsplan ligt tijdens de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekszaken. Het plan is ook digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl., onder Wonen en leven/projecten en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 11 augustus 2010 kunnen belanghebbenden, naar keuze mondeling of schriftelijk, reageren op het uitwerkings- en wijzigingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 83, 5400 AB Uden. Een mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken bij de publieksbalie; deze reactie wordt schriftelijk vastgelegd.

Naar boven