Ontwerpprojectbesluit ‘Centrumplan Ooltgensplaat’

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend, dat het projectbesluit ‘Centrumplan Ooltgensplaat’ als ontwerpprojectbesluit ter inzage wordt gelegd. Het plangebied betreft de locatie Sportlaan (ongenummerd), 3257 XN te Ooltgensplaat (Sectie A, perceelnummer 4093, sectie A 4189 ged. en sectie A nummer 2575 ged.). Middels dit projectbesluit wordt de bouw van een multifunctioneel centrum mogelijk gemaakt. Hierin worden een school, buurthuis, gymzaal en peuterspeelzaal gehuisvest.

Het ontwerpprojectbesluit ligt met ingang van 5 juli tot en met 16 augustus 2010 tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Eisenhowerlaan 1, 3255 VA Oude-Tonge. Het gemeentehuis is ook iedere eerste en derde dinsdag van de maand geopend tussen 18:00–19:30 uur. Het plan is ook te bekijken via de website www.ruimtelijkeplannen.nl of via de website www.oostflakkee.nl.

Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen, gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Eisenhowerlaan 1, 3255 VA Oude-Tonge. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van het taakgebied Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu voor het maken van een afspraak.

Oude-Tonge, 1 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Oostflakkee,

de secretaris,

J.T.M. Brouwer.

De wnd. burgemeester,

J. Heijkoop.

Naar boven