Ontwerpprojectbesluit ex. artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas maken bekend dat zij voornemens zijn middels het nemen van een projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening medewerking te verlenen aan de realisatie van een seniorenwoning op het perceel aan de Maasbreeseweg 35 in Sevenum op het perceel kadastraal bekend als gemeente Sevenum, sectie L, nr. 1708.

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken met ingang van 2 juli 2010 (tot en met 12 augustus 2010), tijdens kantooruren, gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 te Horst.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 2 juli 2010 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze periode van zes weken kunnen ten aanzien van het ontwerpbesluit tot het nemen van een projectbesluit mondeling of schriftelijk gemotiveerd zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6005, 5960 AA Horst.

Horst, 1 juli 2010

College van burgemeester en wethouders,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven